Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spetterend schoolfeest BS De Leertuin op De Molekens : 'Ik ga héél graag hier naar school!' - extra foto's

De Leertuin
URL

Zaterdag was het over de koppen lopen op het spetterend schoolfeest van Basisschool De Leertuin kOsh op de Molekens. De leerlingen van de kleuterschool en de lagere school voerden voor de massa sympathisanten fijne dansjes uit. Hier en daar zag je trouwens een grootouder een traantje wegpinken voor z'n kleinkind. 

Voor groot en klein presenteerden de leerkrachten nog leuke spelletjes aan diverse kraampjes, of je kon de paardenmolen op en daarna genieten van een lekkere friet. 

De leerlingen zongen in koor (video) : 'We gaan hier heel graag naar school!  We blijven vrienden voor het leven!'   De Leertuin kOsh blijft een opvallend hechte warme schoolgemeenschap.

Een fiere directeur Christel Verstappen : "Ik ben zo blij dat vandaag zoveel ouders, grootouders, families, vrienden en kennissen met dit goed weer het schoolfeest méér dan geslaagd vonden.  We hebben op De Leertuin een heel tof leerkrachten- en schoolteam dat iedere dag weer alles geeft om de leerlingen gelukkig te maken en alles te geven wat in het onderwijs nodig is.  Dank aan iederéén voor hun tomeloze inzet!"

Beelden Maurice & Gaston / NNieuws / bekijk de video in 4K 2160p.

Populierenlaan 1, Herentals Molekens, België

De Leertuin

Deel dit artikel