Infrabel voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de spoorwegovergang aan de Belgiëlaan Herentals. De overgang is afgesloten van zondag 18 november om 19u tot donderdag 22 november om 16u.


 
Het stadscentrum is dus tijdelijk niet bereikbaar via de Olympiadelaan.

De omleiding loopt langs de Poederleeseweg, de ring, de Augustijnenlaan en de Belgiëlaan.

Verder voert Infrabel in november nog meer werkzaamheden uit aan de bovenleiding van enkele spoorwegovergangen in Herentals. De werkzaamheden gebeuren telkens ’s nachts tussen 22 uur en 6 uur. Overdag is er geen hinder voor het verkeer.
 
De spoorwegovergang aan de Belgiëlaan is afgesloten in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 november en van dinsdag 27 op woensdag 28 november. De omleiding loopt langs de Poederleeseweg, de Ringlaan, de Augustijnenlaan en de Belgiëlaan.
 
De spoorwegovergangen aan de Poederleeseweg en de Lichtaartseweg zijn beiden afgesloten in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 november, van donderdag 29 op vrijdag 30 november en van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december.

De omleiding voor het verkeer op de Poederleeseweg loopt langs de Olympiadelaan, de Belgiëlaan, de Augustijnenlaan en de ringlaan. Voor het verkeer op de Lichtaartseweg is er een grote omleiding via Kasterlee en Olen.