U bent hier

Sport Vlaanderen Herentals start opnieuw op

Herentals
01.05.2020 - 10.22u
Door: Mark Jaspers

Sport Vlaanderen Herentals start vanaf maandag 4 mei haar werking gedeeltelijk terug op. Het sportcentrum zal hier strikt de federale richtlijnen rond sociale afstand en hygiënische maatregelen volgen. Ook zijn er geen grote evenementen toegestaan tot en met 31 augustus 2020.

Vanaf 4 mei is fysieke activiteit in open lucht toegestaan met maximaal twee andere personen, naast de mensen die onder hetzelfde dak wonen, op voorwaarde dat de fysieke afstand altijd gerespecteerd wordt. Onder deze voorwaarden is het toegestaan contactloze sporten te beoefenen in de buitenlucht. De toegang tot kleedkamers, gemeenschappelijke douches en cafetaria's is nog steeds verboden.

Voor het sportcentrum betekent dit dat u vanaf 4 mei opnieuw gebruik kunt maken van de tennisvelden, de atletiekpiste, de voetbalvelden, de basketbalvelden, de boogschietstand, de badmintonvelden, het tafeltennis, de Finse piste, het mountainbikeparcours en het wandelen rond de vijver. Voor alle activiteiten vragen wij om vooraf te reserveren per mail via res.herentals@sport.vlaanderen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto