Op dinsdag 10 april neemt Kasterlee het op tegen zeven andere gemeenten uit de sportregio Zuiderkempen in de 1e regionale Expeditie Zuid.

De sportdienst van Kasterlee is op zoek naar jongeren met pit om het Kastels team te versterken. Jongeren met een onstuitbare drang naar avontuur.  Sportieve jongeren met een competitieve geest en een onmiskenbaar gevoel voor teamwork.
 
Om het Kastels team te versterken is de sportdienst op zoek naar 25 jongeren tussen de 12 en 18 jaar die deze uitdaging willen aangaan.  De expeditie zit boordevol avontuur, fun en uitdagende activiteiten.
 
De strijd met de andere gemeenten wordt gestreden op een ‘mysterieuze’ plaats.  Een autobus pikt de deelnemers om 8 uur op en brengt hen naar een vooralsnog geheime locatie.  Het team wordt er onderworpen aan heuse Robinson-proeven en een Expeditieraad.  Rond 17.15 uur worden ze weer in Kasterlee verwacht … misschien wel als winnaar van de eerste Expeditie Zuid!
 
Wie wil deelnemen als lid van het Kastelse team op deze expeditie, moet snel inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. Deelname kost 20 euro. Inschrijven kan op de sportdienst of via mail sport@kasterlee.be
 
Meer info: sportdienst Kasterlee - Tel. 014 85 99 17 – sport@kasterlee.be.