Op 22 september vindt de 13e editie van “Sporten tegen Kanker” plaats, ten voordele van het “Olivia Hendrickx Research Fund”.  Voor de 5e maal op rij is 3-voudig wereldkampioen cyclocross Erwin VERVECKEN, peter van het evenement.

Wie wil wandelen, lopen of fietsen in een uniek stukje natuur, moet op zondag 22 september afzakken naar het militair domein in Grobbendonk waar het 29 Bataljon Logistiek gekazerneerd is. In dit prachtig gebied waar fauna en flora ongestoord hun gang kunnen gaan zullen menig mensen verwonderd rondkijken naar al het moois wat dit domein te bieden heeft.

Wandelaars kunnen ook deelnemen aan een begeleide wandeling met natuurgids, met vertrek om 09.30 en 13.30u. Hiervoor zijn de plaatsen beperkt en kan men best op voorhand inschrijven. Er is ook een wandeling voorzien voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.  De MTB-parcours lopen over een afstand van 16 km over militair domein.

Voor de wegritten kunnen de deelnemers vrij starten of aansluiten bij de begeleide rit van 100 km, welke start om 08.45u.  De natuurloop loopt over 5, 10 of 15 km met afzonderlijke parcours, met start tussen 11.30u en 14u. Voor de kinderen hebben we een MTB – Kidstour met hindernisinitiatie voorzien onder begeleiding van de Vlaamse Wielerschool.  De familiefietstocht van om en bij 25 km, loopt langs rustige wegen en kan aangevangen worden tussen 09u en 14u.

Eet- en drankgelegenheid is voorzien. Voor de allerkleinsten is er een springkasteel.   Verdere info bij Hans Horemans 29Bn  : www.29bataljonlogistiek.be

Zie ook de advertentie op Nnieuws.