Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportief weekend ten voordele van het Olivia Fund

Olivia Classic

Zowel op zaterdag 24 juni als op zondag 25 juni kan je in Herentals sporten ten voordele van kinderkanker onderzoek. De organisatoren van de Olivia Classic en Neteland Natuurloop slaan de handen in elkaar en beloven een sportief topweekend.

“Door omstandigheden konden we niet meer op de eerste locatie in de Wijngaard terecht. Dankzij Eddy Hendrickx kunnen we beschikken over de Kapel in de Wolstraat  Herentals als startlocatie voor onze 8e Neteland Natuurloop.

Een nieuwe startlocatie betekent ook sterk vernieuwde parcours, wat ons aanbod extra aantrekkelijk maakt. En de lopers smaken het gloednieuwe aanbod.

Al meer dan 450 sportievelingen schreven zich in om mee te lopen of wandelen”, aldus organisatoren Kenneth Deckers en William Dias Morais (Neteland Natuurloop).

Het concept blijft hetzelfde, een parcours van 5, 12, 16 of 21 km door de Herentalse natuurpracht, met onderweg onder meer de beklimming van de Toeristentoren. Voorinschrijven kan nog tot donderdagavond, ook aan de kassa zijn er nog tickets te koop.

Na het loopgeweld van zaterdag nemen vooral op zondag 25 juni ‘23 de fietsers het voortouw voor de Olivia Classic. De begeleide fietstocht van 90 kilometer start om 8.30 uur en is steeds een schot in de roos en niet te missen voor elke wielerliefhebber.

Daarnaast hebben we ook een heel knappe, natuurrijke bewegwijzerde tour van 25, 50 en 90 km, waardoor er voor ieder wat wils is. Ook wandelaars en lopers zijn meer dan welkom voor een tour van 5 of 12 km”,  zegt organisator Eddy Hendrickx.

Inschrijven voor de Olivia Classic kan vanaf 7.30 uur aan de Kapel in Herentals. De weergoden zijn beide organisaties alvast heel gunstig gezind.

“Door samen te werken, creëren we mooie schaalvoordelen en kunnen we de opbrengsten voor het Olivia Fund maximaliseren. We hopen op beide dagen een recordopkomst te zien”, zo besluiten de organisatoren van de Olivia Classic & Neteland Natuurloop.   Absolute aanraders!

www.olivia.be

www.netelandnatuurloop.be

Olivia Classic

Deel dit artikel