U bent hier

Sportoase breekt alle records met 3.681.257 bezoekers in 2019

Heist op den Berg | Vlaanderen
10.01.2020 - 19.49u
Door: Mark Jaspers

27.145.142: dat is het exacte aantal bezoekers dat Sportoase sinds de opening van haar eerste site in 2015 mocht ontvangen. Hiermee is ook meteen de mythische kaap van 25 miljoen bezoekers in 2019 gerond.

Deze 25 miljoenste bezoeker wandelde afgelopen zomer onze vestiging in Roeselare- Sportoase Schiervelde-binnen en werd uitgebreid in de bloemetjes gezet. In 2019 mochten we bovendien het hoogste aantal bezoekers op jaarbasis ontvangen sinds het bestaan van Sportoase.

Waar we in 2018 al een mooie 3.100.708 bezoekers mochten verwelkomen deden we in 2019 beter met maar liefst 3.681.257 sportbezoeken. Uiteraard maken deze cijfers ons enorm trots en doen deze ons nog meer verlangen naar een fantastisch, sportief en gezond 2020 voor iedereen!

Het komende jaar is het namelijk uitkijken naar de opening van het 16e
Sportoase complex in Heist-op-denBerg (maart 2020) en zijn we in Antwerpen vol op in realisatiefase van Sportoase Groot Schijn.

Het exploiteren van multifunctionele sport- en recreatiecentra door middel van evenwichtige samenwerkingsverbanden met publieke partners in een win-win situatie voor zowel private als publieke partner is waar het verhaal van elke Sportoase-vestiging start.

Klanten kiezen steeds meer én bewuster voor de unieke combinatie waar Sportoase voor staat: fitness, zwemmen, wellness, groepssporten, beleving en horeca onder één dak. En dat alles in een warm kader waar persoonlijke begeleiding en een enthousiast onthaal de keywords zijn om iedere bestaande en nieuwe klant te ontvangen.

Of je nu als gezin komt, gezonde senior of tieners op zoek naar een sportieve kick of sociaal contact: dat is waar Sportoase vandaag de dag voor staat en nog meer wil staan de komende jaren.

Sportoase is dé referentie binnen het totaalaanbod van sport-, fitness- en zwemfaciliteiten. Zowel gisteren, vandaag en nog véél meer morgen. Daarom ook dat we in 2020 verder in onze klanten investeren met nog meer aandacht voor een warm en persoonlijk contact.

Dit goede voornemen zet Sportoase alvast om in realiteit door iedereen een volledig kosteloze en vrijblijvende gezondheidsanalyse aan te bieden. Gezondheid staat voor ons centraal en moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Net om deze reden zetten we onze coaches, unieke technologie en ervaring
open voor het grote publiek. Een afspraak maken voor deze analyse kan nog tot en met 19 januari '20 via onze website www.sportoase.be.

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari, zetten we de deuren letterlijk open tijdens de Sportoase Experience Days. Een weekend vol sport, ontspanning en animatie waar je kan genieten van de allerbeste promoties van het jaar.

Voor een volledig overzicht van onze vestigingen en hun programma kan je terecht op www.sportoase.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto