U bent hier

Sportoase De Lo bijna klaar voor grote opening

Heist op den Berg
09.01.2020 - 12.09u
Door: Mark Jaspers

Sportoase is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op Publiek Private Samenwerkingen met als doel sportmogelijkheden en beleving binnen steden en gemeenten naar een hoger niveau te tillen.

Sportoase zorgt als private partner voor het ontwerp, de bouw, de financiering, het onderhoud en de uitbating van sportinfrastructuur, maar steeds in nauw overleg met de lokale overheid die dankzij doorgedreven inspraak wel de controle behoudt.

Ook in Heist-op-den-Berg werd gekozen voor een samenwerking tussen de lokale gemeente met Sportoase.

Gemeente Heist-op-den-Berg en Sportoase slaan zo gedurende 30 jaar de handen in elkaar om de inwoners van Heist-op-den-Berg te laten genieten van een uitgebreid aanbod aan sport en recreatie.

Sportoase De Lo verwacht ongeveer 220.000 bezoekers per jaar, zowel uit Heist-op-den-Berg als uit de ruimere regio. Het volledige sportcomplex staat – zoals alle Sportoase-centra – 362 dagen per jaar ter beschikking van de bezoekers.

Een uitgebreid aanbod aan sport en ontspanning onder 1 dak

Het uitgebreide 'Sportoase AQUA- gedeelte' bestaat uit diverse zwemzones. De SPORTS- zone heeft een 25-metersportbad met 8 oefenbanen en 6 wedstrijdbanen. Hierin kunnen scholen, clubs en individuele zwemmers terecht voor hun sportieve zwembeurt.

Het instructiebad met beweegbare bodem tot -1,5 meter is voorzien van licht- en geluidseffecten, zo kan iedereen genieten van een ultieme Aqua- en/of zwemles-beleving.

Het meest uitgebreide gedeelte is de FUN- zone met een spraypark, dit is een veilige ondiepe zone met leuke interactieve speelelementen waar de allerkleinsten terecht kunnen. Daarnaast is er in dezelfde ruimte een peuter- en kleuterbad van 100 m².

Voor wie op zoek is naar iets meer actie is er een recreatiezone met verschillende glijbanen. Ontspannen kan in het RELAX-gedeelte met Bio sauna, Finse sauna, stoombad en Whirlpool.

Naast het zwembadencomplex bevindt zich in het nieuwe gebouw ook een Health Club met een fitnessruimte van 223 m² die voorzien is van de meest geavanceerde toestellen binnen een zeer breed aanbod.

Na de intensieve training kunnen klanten ook terecht in de sauna's die je zowel in de
dames- als herenkleedkamers vindt. Het talrijke aanbod op het gelijkvloers wordt
vervolledigd met extra faciliteiten op de eerste verdieping waaronder een dans- en
groepslessenzaal (110m²) en een Indoor Cycling ruimte (60m²) die voorzien is van de allernieuwste fietsen in een speciale "Black Box" voor dé ultieme spinning-ervaring.

Vernieuwing is iets dat hand in hand samengaat bij Sportoase: als groep streven we er immers naar onze klanten de nieuwste trends te kunnen voorschotelen in vooruitstrevende ruimtes met licht‐ en muziekeffecten.

Voor diegenen die liever op het droge blijven en/of willen nagenieten van een drankje, voorzien we een moderne brasserie met zicht op het zwembad. Hier kan je niet enkel terecht om je dorst te lessen na de inspanning maar ook voor een gezellig praatje of om simpelweg te genieten van een kwalitatief en lekker menu.

Sportoase De Lo is meer dan enkel een aanbod van faciliteiten, het is een concept dat door de samenvoeging van alle faciliteiten, de brede openingsuren, de laagdrempelige benadering en het aanbod aan beleving en begeleiding ieders sportieve en recreatieve verwachtingen waarmaakt.

Op het gebied van gezondheid kan iedereen terecht in zowel de sportieve als de recreatieve faciliteiten van het complex. De gezondheidsbenadering zet zich voort in het aanbieden van duidelijke en doelgerichte concepten met naast de sportieve mogelijkheden, o.a. ook een aanbod van zwangerschapszwemmen voor toekomstige mama's of voor wie dit wenst de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het Sportoase Running en/of Cycling team. In groep bereidt het Sportoase-team klanten voor op tal van sportieve events.

Meer dan sport alleen

Sportoase is meer dan een gebouw met een uitgebreid aanbod aan sportaccommodaties. Sportoase staat voor gezondheid, fitness, zwemmen, wellness, groepssporten en beleving onder één dak, en dit alles in een warm kader waar persoonlijke begeleiding en een enthousiast onthaal de keywords zijn om iedereen te
ontvangen.

Of je nu als gezin komt, gezonde senior, tieners op zoek naar een sportieve kick en sociaal contact: dat is waar Sportoase voor staat.

Maximaal toegankelijk

Zoals elk Sportoaseproject werd ook het meest recente complex in Heist-op-den-Berg gebouwd volgens de normen, waarden en kwaliteitseisen die Sportoase hoog in het vaandel draagt. Zo werd dit nieuwe sportparadijs een oase van rust, sport en ontspanning voor jong en oud: of u nu een geoefend of recreatief sporter bent, iedereen is welkom in Sportoase De Lo Heist-op-den-berg!

Laagdrempelig, een transparante prijzenstructuur en een aanbod op maat van de wensen en behoeften van de mensen, maken van Sportoase De Lo een plaats waar iedereen zal thuiskomen. Klanten kunnen per bezoek genieten van het volledige aanbod aan 1 uniek tarief. Activiteiten combineren kan makkelijk door middel van voordelige combinatieabonnementen.

Opening Sportoase De Lo Heist-op-den-Berg

Een uitgebreid team van medewerkers, één voor één specialisten in hun vakgebied, staan de bezoekers dagelijks bij met hulp en advies en hebben vooral de doelstelling om het verblijf van de bezoekers in Sportoase De Lo zo aangenaam, comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 staat het hele team van gemotiveerde medewerkers klaar om het publiek te ontvangen en opent Sportoase De Lo voor de eerste maal de deuren. Iedereen is van harte welkom voor een unieke rondleiding en tal van animaties tussen 10u00 en 18u00.

Vanaf zondag 15 maart 2020 kan er actief gesport worden en dit 362 dagen per jaar, 7 dagen per week.

Van maandag tot en met vrijdag van 08u00 tot 22u00. Zaterdag, zondag en op feestdagen van 08u00 tot 18u00.

https://www.sportoase.be/nl/heist-op-den-berg

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto