U bent hier

Sportoase lanceert nieuwe veiligheidscampagne

Kempen regio
01.04.2019 - 10.19u
Door: Mark Jaspers

Vanaf vandaag lanceert Sportoase een nieuwe veiligheidscampagne. De campagne houdt een snelheidsbeperking in die zal worden toegepast voor zwemmers die zich rond het zwembad bevinden en zich te snel bewegen waardoor hun veiligheid en die van andere bezoekers in het gedrang komt. Indien bezoekers de geldende regels overtreden, volgen er sancties.

Ondanks herhaalde overtredingen en berispingen aan enkelingen is Sportoase genoodzaakt om te schakelen naar een sanctioneringsbeleid. Daarom werden in alle zwembadencomplexen van Sportoase snelheidsmeters geïnstalleerd die de snelheden monitoren en zijn redders vanaf vandaag gemachtigd om boetes uit te schrijven aan al wie te snel is.

Die maatregel is van prioritair belang om de bezoekers een veilig recreatief centrum te kunnen aanbieden.

Michaël Schouwaerts, Algemeen Directeur van Sportoase, benadrukt de veiligheid van het recreatief centrum als volgt: "Sportoase is een plek waar de bezoeker zich volledig moet kunnen ontspannen. Een veilige omgeving aanbieden is dan ook onze prioriteit. Het invoeren van een sanctioneringsbeleid lijkt ons niet meer dan een logische beslissing."

Indien u meer informatie wenst over dit onderwerp kan u altijd terecht bij Michaël Schouwaerts – Algemeen Directeur Groep Sportoase – www.sportoase.be.  Niet achter het net vissen...

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto