Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Voor de sportlaureaten van 2017 zoekt de gemeente dé sportfiguur van Mol (vroeger beste sportman en sportvrouw), de beste G-sporter, meest beloftevolle jongere, sportclub, jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er, kampioenen en kandidaten voor de sportverdienste. Dien voor 1 december 2017 jouw kandida(a)t(en) in via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2017 of op het secretariaat van de sportraad.

Ken jij iemand die een uitmuntende prestatie leverde binnen zijn of haar sport? Heb jij binnen je sportclub een fantastische jeugdtrain(st)er die er elke week opnieuw staat voor zijn of haar speelsters/spelers? Of ken je een vrijwilliger die alles zou doen voor zijn of haar club? Grijp dan nu je kans om hem te belonen voor z'n harde werk.

Kandidatuur indienen
Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten. Selecteer het gewenste e-formulier, vul het in en klik op verzenden. Iedereen (individueel of club) mag één of meerdere kandidaten indienen. Dien je kandida(a)t(en) in voor 1 december 2017. De formulieren en voorwaarden zijn ook verkrijgbaar op het sportsecretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.

De huldiging van de sportlaureaten vindt plaats op 2 februari 2018 in Schouwburg Rex.

Meer info: sportraad, 014 33 05 10, sportraad@gemeentemol.be