Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Voor de sportlaureaten van 2018 zoeken we dé sportfiguur van Mol, de beste G-sporter, meest beloftevolle jongere, sportclub, jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er, kampioenen en kandidaten voor de sportverdienste.

Dien voor 1 december 2018 jouw kandida(a)t(en) in via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2018 of op het secretariaat van de sportraad.

Ken jij iemand die een uitmuntende prestatie leverde binnen zijn of haar sport? Heb jij binnen je sportclub een fantastische jeugdtrain(st)er die er elke week opnieuw staat voor zijn of haar speelsters/spelers? Of ken je een vrijwilliger die alles zou doen voor zijn of haar club? Grijp dan nu je kans om hem te belonen voor z'n harde werk.

Kandidatuur indienen

Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2018. Selecteer het gewenste e-formulier, vul het in en klik op verzenden. Iedereen (individueel of club) mag één of meerdere kandidaten indienen. Dien je kandida(a)t(en) in voor 1 december 2018. De formulieren en voorwaarden zijn ook verkrijgbaar op het sportsecretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.

Publieksprijs

Net als vorig jaar kan je in januari ook nog stemmen op één van de kandidaten (genomineerden) voor de Publiekprijs. In december maken we de kandidaten bekend. Wie is jouw favoriet? Meer info over hoe je voor de Publiekprijs kan stemmen volgt later nog.

Huldiging sportlaureaten

De huldiging van de sportlaureaten vindt plaats op 1 februari 2019 in Schouwburg Rex.

Meer info: sportraad, 014 33 05 07, sportraad@gemeentemol.be