U bent hier

St.-Dimpna B - SKS Herentals 0-4 : 'Hattrick van Jasper Lambrechts zet SKS op rozen'

Geel | Herentals
26.09.2021 - 08.51u
Door: Herman Gezelle

St.-Dimpna B - SKS Herentals eindigde op een vlotte 0-4.  'De hattrick van Jasper Lambrechts zette SKS op rozen.  Vanaf minuut 1 ging SKS er stevig in tegen deze jonge ploeg van Sint-Dimpna B.

De eerste 10 minuten werd er hoog druk gezet daar de thuisploeg enkel werkte met hoge ballen naar voor op onder de druk uit te geraken. In minuut 18 na een zoveelste voorzet kopte Jasper Lambrechts zijn 1e van de avond binnen. In minuut 20 kwam Sint-Dimpna 1 keer opzetten na een mooie combinatie maar de afwerking miste perfectie.

In minuut 25 na een knappe voorzet van Ruben Van Bael kopte Vince Van Gestel de 0-2 op het bord. Na nog enkele pogingen van Jef Verlooy maakte Jasper Lambrechts zijn 2e van de avond.  Ruststand 0-3.

De tweede helft met een 0-3 voorsprong was de scherpte wat minder en zonder kansen weg te gegeven aan de thuisploeg prikte SKS af en toe tegen, maar een sterk keepende thuisdoelman hield de stand op 0-3

In minuut 77 kopte Jasper Lambrechts de 0-4, z'n hattrick, tegen de netten.  SKS blijft in 4e Prov F meer dan bevestigen.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto