Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. Voor het zesde jaar op rij gaat organisator Bram Bierkens op zoek naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap, een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en iemand die vooral gebeten is door de Vlaamse, Belgische en internationale LGBT thematiek.

12 finalisten zullen strijden voor de titel maar wie de 19-jarige Jaimie Deblieck, die vorige editie nog zijn overwinningsjerp mocht ontvangen van Vlaams Minister van Onderwijs, Hilde Crevits, opvolgt als Mister Gay Belgium 2018 en België zal vertegenwoordigen tijdens de Mr. Gay

World verkiezingen ligt grotendeels in de handen van de MGB jury.

Naast onder andere Sennek, Josje Huisman, Jan Verheyen, Sofie Dumont, Koen Crucke, Katja Retsin, Kelly Pfaff, Lesley-Ann Poppe, Janine Bischops, Timo Descamps, Joyce De Troch, Henny Seroeyen, Lien Willaert, Miriam Jacques en Marc Putman mogen de organisatoren tijdens het finale gala ook Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir verwelkomen aan de jurytafel.

Op woensdag 9 mei zullen de 12 MGB kandidaten alvast ook nog een bezoek brengen aan het Kabinet van Gelijke Kansen, waar ze hun campagne en thema uitgebreider zullen toelichten aan Vlaams Minister Liesbeth Homans.

Tickets & Info : www.mrgaybelgium.be