U bent hier

Stabbelwandeling

Geel | Kempen regio
05.07.2018 - 13.50u
Door: Mark Jaspers

Op 15 juli vindt de jaarlijkse Stabbelwandeling in Geel plaats. Een verrassende wandeling, een verfrissende consumptie en een lekker 'proevertje' uit de streek staan op het menu.

De echte wandelaars maken een prachtige wandeling van 12 km, die door de Larumse Heide en de natuurgebieden Mosselgoren en Neerhelst – De Botten leidt. Voor gezinnen met kinderen is er een bijzondere wandeling van 5 km met een plezante fotozoektocht en een leuke verrassing.

Wil je deelnemen met een rolstoel of neem je een buggy mee? Dan kies je best voor de wandeling van 5 km. Honden (aan de lijn) kunnen hun baasje vergezellen op de wandeling van 5 km, bij de wandeling van 12 km zijn honden niet toegelaten.

Beide wandelingen vertrekken aan café Den Thijs, waar je de hele dag terecht kunt voor een verfrissing. Deelnemen kost 3 euro per persoon, inclusief een drankje en een streekproevertje aangeboden door het Zeuntcomité. Inschrijven op voorhand is niet nodig, je kunt je ter plaatse aanmelden tussen 8 en 15 uur.

Ook andere gemeenten in de regio organiseren Stabbelwandelingen deze zomer. Wie deelneemt aan 4 verschillende wandelingen, maakt kans op een leuk prijzenpakket.

Meer info: dienst toerisme en stadsanimatie, Markt 1, 2440 Geel, 014 56 63 80, toerisme@geel.be, www.bruisendgeel.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto