Je kennis over Geel bijschaven kan vanaf nu ook al spelenderwijs. Toerisme Geel brengt namelijk twee nieuwe gezelschapsspelletjes op de markt: een Geelse versie van het klassieke memoryspel en "Qwist het!", een spel met vijftig quizvragen over de stad. Plezier gegarandeerd en je steekt er bovendien ook nog iets van op.

Zoek zoveel mogelijk dezelfde plaatjes en win! Dat is de opdracht voor wie het Geelse memoryspel speelt. Ideaal om jong en oud samen aan tafel te krijgen. Het spel bevat twintig foto's met de mooiste, bekendste en markantste gebouwen, landschappen en evenementen van Geel.

Het memoryspel werd in een handig pocketformaat uitgewerkt dat je overal mee naartoe kunt nemen. Speel de Geelse memory op reis, tijdens een picknick, op kamp.... Plezier gegarandeerd!

"Qwist het!"

Weet jij wat een 'jeirdolleke' is of welke vogel er op het wapenschild van Geel staat? Je kennis over de stad wordt danig aan de tand gevoeld met het Geels vragenspelletje "Qwist het!".

Het spel bevat vijftig meerkeuzevragen met variërende moeilijkheidsgraad in verschillende categorieën: natuur, sport, geschiedenis, aardrijkskunde en weetjes.

Wie het spel gespeeld heeft mag zich voortaan een ware "Geelse" expert noemen en kan met die kennis uitpakken tegenover vrienden en familie. Ook dit spel werd uitgewerkt in een handig zakformaat.

Beide spelletjes zijn te koop bij de dienst toerisme en stadsanimatie en kosten 5 euro per stuk. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

Meer info: www.visit-geel.be/speeldoos