U bent hier

Stageonderzoek belicht thema's als evenementenaanbod en (on)veiligheid : imago Herentals

Herentals
20.02.2020 - 18.00u
Door: Herman Gezelle

Een stagiaire op de Herentalse communicatiedienst  is een onderzoek opgestart naar de mening van de Herentalsenaren over hun woonplaats.

Daarin komen via eenvoudige stellingen de meest uiteenlopende thema's aan bod waarmee de deelnemers zich al dan niet akkoord kunnen verklaren.

Dat gaat van 'er is voldoende groen aanwezig in het centrum' over 'ik ben tevreden over het aanbod van evenementen' tot 'ik kan veilig fietsen door het centrum'. In totaal zijn het 35 stellingen binnen 7 brede thema's, maar het invullen ervan neemt niet langer dan een paar minuutjes in beslag.

De enquête staat online open voor iedereen, of die nu in Herentals woont of niet. Daarmee hoopt het lokaal bestuur een zo breed mogelijk beeld te krijgen van hoe inwoners en bezoekers het leven in Herentals bekijken.

De digitale bevraging is nog tot 27 maart op de website te vinden. Nadien worden de resultaten verwerkt en geanalyseerd. Eén dag na de online publicatie stond de teller op 175 deelnemers.  Foto Alex Leys/ http://www.leren-fotograferen.be/index.html

www.herentals.be/imago

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto