De Trappisten Abdij Notre Dame d'Orval heeft Staminée De Crawaett verkozen zijn tot één van hun ambassadeurs.

'Wij hebben met ons profesionalisme en passie voor hun bieren de onaangekondigde en incognito bezoeken van hun vertegenwoordigers met glans doorstaan', zeggen Peter en Nadine van de De Crawaett in Lille.

'Onze Orval-bieren worden steeds gepresenteerd en geserveerd volgens de regels van de kunst. Net als onze 100 andere bieren.

Het aanbod van dit Trappistenbier gaat over verschillende jaarjangen en de keuze kan steeds gemaakt worden naar persoonlijke smaak.

Het was voor ons zeer erkentelijk om door deze Trappistenabdij te worden verkozen.

Het is reeds de derde maal dat we dit gevoel hebben na reeds het "Gouverneurschap van La Trappe" en "Lidmaatschap in De Orde van Sikaru" te mogen ontvangen.

Deze toewijzingen zijn voor ons zeer belangrijk, wij kunnen op deze manier samen met onze klanten ook onze passie delen.

Afgelopen week konden we de toewijzing volledig Corona proof en online volgen vanop de Abdij uit het uiterste zuiden van ons land.

Samen met onze collega's uit de streek Café Welkom Noorderwijk, Den Hulst Herselt, De Stroopop Zandhoven, Goede Vrijdag Herselt kunnen we toch met een positief gevoel naar 2021 uitkijken.'