Golfclub Witbos neemt op Paasmaandag deel aan actie 'Start to Golf'. 

Op Paasmaandag 17 april organiseert Golfclub Witbos de jaarlijkse 'Start to Golf', een dag boordevol amusement, waarop je helemaal gratis kennis kan maken met de golfsport. Tijdens deze opendeurdag worden gratis initiaties aangeboden, en kan je eens een kijkje komen nemen hoe het er bij Golfclub Witbos aan toe gaat. Alle informatie omtrent de Start to Golf-dag, vind je terug op de website www.starttogolf.be/witbos, maar ook ter plekke kan je hiervoor nog inschrijven.

Thomas Pieters

'Golf wordt hoe langer hoe populairder, een ook bij ons merken we jaarlijks een stijging van het aantal leden', zegt Patrik De Cat, voorzitter van Golfclub Witbos. 'zeker ook met de successen van Thiomas Pieters zien we een verhoogde belangstelling.' Daarnaast speelt de democratisering en steeds grotere toegankelijkheid van de golfsport ook een belangrijke rol in de verhoogde interesse.

De initiaties lopen de ganse dag door van 10.00 h tem 18.00 h. Golf staat centraal, maar er is uiteraard voor de nodige animatie gezorgd voor jong en oud. De speeltuin, een springkasteel, maar ook een leuke Gin-tonic bar en natuurlijk het mooie terras temidden van het rustige en groene terrein zullen alle bezoekers zeker aanspreken. 'Verder is er natuurlijk ook het mooie vooruitzicht dat we nu toch weer een stap dichter gekomen zijn bij de uitberiding naar de 18 holes, wat van Golfclub Witbos nog meer een volwaardig golfterrein zal maken. Kom dus zeker langs om de sfeer te komen proeven', aldus nog Patrik.

Golfclub Witbos ligt op de oude militaire basis van het Britse leger in Noorderwijk. De club telt meer dan 800 leden waarvan meer dan 120 jeugdspelers en laat iedereen toe op democratische wijze de golfsport te ontdekken. www.golfclubwitbos.be