Ook de Lilse Golf & Country neemt zondag deel aan de promotiedag Start to Golf.

"Ook wij doen mee aan de Nationale Starttogolf dag op zondag 14 april , mensen kunnen een gratis golfinitiatie volgen alwaar men zich op voorhand dient in te schrijven via www.sportvanhetjaar.be", klinkt het bij de Lilse Golf & Country.   Ze zijn al bijna volzet voor deze initiaties, belangrijk om te weten is dat wij gedurende het hele jaar zeer voordelige starterspakketten organiseren.

Golfvaardigheidpakket voor €199

Na aanleiding van het gigantische succes in 2012 zullen ze ook dit jaar golfvaardigheidspakketen aanbieden voor slechts €199.

Voorbeeld: u schrijft in voor zaterdag van 10:30 - 13:30 uur , mocht u 1 dag verhinderd zijn dan is het niet mogelijk om op een andere dag in te halen. De lessen starten vanaf 20 april en de groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Nadat u de lessen reeks heeft doorlopen biedt de Lilse Golf & Country u een proef lidmaatschap van 2 maanden aan inclusief aansluiting bij de Belgische Golffederatie voor €150,00.

Gedurende die 2 maanden kan u opgaan voor uw golfvaardigheidsbewijs.

Na deze "proef periode" kunt u zelf kiezen of u zich als volwaardig lid wenst aan te sluiten bij de Lilse Golf & Country.  Voor aanmelding kunt u een mail sturen naar info@lilsegolfcountry.be

www.lilsegolfcountry.be