U bent hier

Start-to-Hockey kent alweer vliegende start bij HC Artemis

Herentals | Neteland | Vlaanderen
09.03.2019 - 23.19u
Door: Lex Verellen

Voor de derde keer op rij organiseerde hockeyclub Artemis uit Herentals haar Start-to-Hockey. Zaterdag maakten jongens en meisjes tussen de leeftijd van 4 en 21 jaar kennis met de boomende hockeysport.

'De indoorhal van Sport Vlaanderen Herentals vormde het decors voor een heus hockeyparcours waarop de 77 deelnemers hun weg baanden tussen de basistechnieken en vriendschappelijke wedstrijdjes op beginnersniveau', zegt Els Van den Bossche, voorzitter van HC Artemis Herentals.

'Hier en daar passeerden ze onderweg hun ouders die eveneens de smaak te pakken kregen van deze initiatie.  Dat deze hockeyclub uit Herentals schitterend werk levert bewijst haar recente introductie van 6 aspirant-jeugdtrainers en alweer een nieuwe initiator op het trainingsveld.

Deze professionele sportomkadering en het overweldigend succes van de start-to-hockey overtuigen de lokale mandatarissen om samen op zoek te blijven gaan naar de nodige en passende hockeyinfrastructuur.

De onderhandelingen over de lokalisatie en de planning van een hockeyveld lopen in een goede verstandhouding en zijn veelbelovend voor de ontwikkeling van de hockeysport in Herentals en omstreken.'

Met de 77 deelnemers van afgelopen zaterdag lijkt een nieuwe groep van jeugdige hockeyspelers zich aan te dienen en garant te staan voor de verdere groei van HC Artemis.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto