Verlang je ook naar het geroezemoes en de spanning voor een voorstelling start? Het licht dat uitgaat in de zaal en de spots die ontsteken op het podium?

De artiesten die het podium opstappen om het beste van zichzelf te geven? De intense emoties: een lach een traan, bij een voorstelling die je raakt?!

Het waanzinnige applaus of staande ovatie na een spetterende voorstelling? We hebben er heel lang naar moeten smachten, maar.... binnenkort mag het weer!

Cultuurcentrum de Werft zorgt - nog steeds coronaproof uiteraard! - voor een juni maand vol cultuur en plant vanaf 10 juni binnen- en buitenoptredens. De volgers van onze facebook en instagrampagina kregen de voorbije dagen reeds de primeur. Heb je het gemist? Dan vind je hier ons programma voor juni!

We kijken ernaar uit om jullie met open te armen in de meest veilige omstandigheden te ontvangen!

Start voorverkoop zomerprogramma

De verkoop van tickets voor de voorstellingen in juni start op vrijdag 28 mei om 10 uur. Je kan reserveren via onze website www.dewerft.be. Lukt het niet om tickets online te reserveren? Onze medewerkers staan klaar via 014 56 66 66 voor technische hulp tijdens de openingsuren van de balie.

Opstelling zaal

We werken in juni in tribuneopstelling volgens de richtlijnen van de hogere overheid, die steeds tot stand komen in nauw overleg met de virologen. Cultuurcentrum de Werft is in bezit van een CIRM wat maakt dat we toestemming hebben om voor een behoorlijke bezetting te spelen.

De CIRM toont ook aan dat de we beantwoorden aan de strengste vereisten m.b.t. ventilatie. Daartoe werd tijdens de onze sluiting extra geïnvesteerd in een ventilatie op CO2 meting. Daarnaast zal er ook een permanente meting en monitoring plaatsvinden van het CO2 gehalte in de zaal.