Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Startdag KSA Herentals op 23/9 : verrassingen, pannenkoeken en véél meer

KSA Herentals
Op zaterdag 23 september opent KSA Herentals opnieuw de deuren voor een gloednieuw jaar boordevol pret.
 
"Maak je graag nieuwe vrienden bij? Leer je graag hoe je tenten opstelt? Of wil je je gewoon elke zaterdag puur kunnen uitleven met de leukste leeftijdsgenoten in het bos, het stad of waar dan ook?," zegt Victor Van Sande, hoofdleider KSA Herentals.
 
"Als het antwoord op één van deze vragen 'ja' is, kom dan zeker en vast naar onze (gratis) startdag. Ook dit jaar kijken wij er enorm naar uit om zowel nieuwe als bekende leden met open armen te ontvangen in onze jeugdbeweging.

Iedereen van 6 tot en met 16 jaar is meer dan welkom op onze startdag. Eerst verzamelen we aan ons lokaal (Kapucijnenstraat 7). Vervolgens maak je kennis met jouw leiding en hebben zij een zotte eerste activiteit in elkaar geknutseld die jullie doet proeven van wat we als jeugdbeweging zoal uitspoken. Om onze startdag af te ronden eten we met z'n allen pannenkoeken. Redenen genoeg om het eens een kans te geven!

Indien u bijkomende vragen heeft, of omwille van omstandigheden graag eens een andere keer komt proberen kan u ons altijd bereiken via onze website, ksaherentals.be.

Via die weg kan je ons ook altijd een Whatsapp-berichtje sturen en helpen wij u graag verder met al uw vragen. Dit geldt ook voor het ganse jaar, wij zijn altijd bereikbaar."

KSA Herentals kampvuur

KSA Herentals kampvuur

Kapucijnenstraat 7, Herentals, België

KSA Herentals

Deel dit artikel