U bent hier

Steenweg op Beerse/Merksplasseweg (N132) vanaf woensdag 22 november opnieuw open

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
20.11.2017 - 16.56u
Door: Mark Jaspers

De heraanleg van de Steenweg op Beerse/Merksplasseweg (N132) tussen Beerse en Merksplas is bijna klaar. Vanaf morgenavond, dinsdag 21 november, zal de aannemer de signalisatie wegnemen zodat de gewestweg tegen woensdagochtend 22 november opnieuw volledig open kan voor verkeer.

N132 woensdag terug open
De werken aan de Steenweg op Beerse/Merksplasseweg zijn zo goed als afgelopen. Morgenavond, dinsdag 21 november, zal de aannemer de werfsignalisatie wegnemen. Vanaf woensdagochtend 22 november kan het verkeer tussen Beerse en Merksplas opnieuw over de N132 rijden en hoeft het niet langer een omleiding te volgen via de ring van Turnhout.

Nieuw en comfortabel wegdek
In navolging van de vernieuwing van de fietspaden, pakte AWV nu ook de rijbaan van de gewestweg aan. Het wegdek was versleten en aan vervanging toe. Tussen de Vossenbrugstraat en de Nachtegaalstraat werd sinds 11 september de volledig wegopbouw (fundering, onderlagen en toplaag) vernieuwd. Het nieuwe wegdek zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers verbeteren.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto