Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober krijgt elke Molse jongere de kans om zijn stem te laten horen. Dit kan tijdens 'Debattle', een debat tussen jongeren en de politieke partijen dat plaatsvindt op zaterdag 29 september om 20.30 uur in de zaal van Jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8.

Welke vragen liggen op het puntje van jouw tong? Bezorg ons deze, eventueel aangevuld met foto's, via www.gemeentemol.be > E-loket> Debattle, vragen politieke partijen. Ben jij klaar voor de strijd?

Op 14 oktober stemt de Mollenaar voor zijn of haar politieke voorkeur in Mol en de provincie. Heel wat gemeenten organiseren vooraf een debat om mensen te informeren over de richting die lokale partijen met de gemeente willen uitgaan. Ook de jeugddienst organiseert samen met Jeugdhuis Tydeeh een debat waar vooral de stem van de jongeren gehoord wordt. Moderator Dalilah Hermans leidt de gesprekken in goede banen.

Vragen insturen

Welke vragen wil jij als jongere tijdens het debat aan bod zien komen en dus besproken zien worden tussen (de jonge afgevaardigden) van alle Molse politieke partijen? Bezorg vooraf je vragen via het e-formulier op www.gemeentemol.be > E-loket > Debattle, vragen politieke partijen. Zet je vraag kracht bij door er foto's aan toe te voegen.

Praktisch

Wie: Elke Molse jongere is welkom.

Wanneer: zaterdag 29 september

Uur: deuren open om 20 uur, start Debattle om 20.30 tot 22.30 uur

Waar: zaal Jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8

Deelnameprijs: drank aan democratische prijzen verkrijgbaar, gratis deelname aan debat

Meer info:

jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be

www.debattle.be