U bent hier

Stembureaus open, nu is het aan u

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
26.05.2019 - 08.13u
Door: Herman Gezelle

Vanochtend om 8u zijn de stembureaus open gegaan. We moeten vandaag allemaal onze stem uitbrengen voor het Vlaams, federaal en Europees parlement. Koen Van den Heuvel, die maar enkele maanden minister was, hoopt dat zijn werk toch beloond wordt.

Bij CD&V vind je ook een Kempense lijsttrekker: Servais Verherstraeten uit Mol voor de Kamer. Bij N-VA geen lijsttrekkers van bij ons. De hoogste Kempenaar op de Vlaams Belang-lijst is Reccino Van Lommel, voor hem zijn deze federale en Vlaamse verkiezingen compleet nieuw.

Lost Groen de erg hoge verwachtingen in? Gaat 26 mei de geschiedenisboeken in als een nieuwe zwarte zondag en betekent het de comeback van het Vlaams Belang?

Wat met de traditionele partijen CD&V, N-VA, Open VLD en Sp.a? Haalt de PVDA dit keer de kiesdrempel ?

Volgens recente peilingen waren al deze scenario's mogelijk. Maar de enige echte peiling die er toe doet is, is de stembusslag van vandaag.


imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto