Heylen Vastgoed breidt uit. Op 1 maart opent de vastgoedspecialist de deuren van zijn nieuwe kantoor in Heist-op-den-Berg, hun 8e vestiging intussen. In het kantoor komen er diensten voor verkoop, verhuur, nieuwbouw, exclusieve eigendommen en juridische begeleiding.

Lokale verankering in provincie Antwerpen

Met het kantoor in Heist-op-den-Berg maakt Heylen Vastgoed zijn lokale verankering in de provincie Antwerpen compleet, naast vestigingen in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Malle, Mechelen en Turnhout.

Zaakvoerder Johan Heylen: "Met onze lokale kantoren willen we zo dicht mogelijk bij onze klanten zitten, vlot bereikbaar en met vertrouwde gezichten. Onze medewerkers zijn thuis in de streek, schatten woningprijzen daardoor correct in en zijn uiteraard op de hoogte van alle wetgeving en immotrends. Zo versnellen we het verkoopproces."

Zondagopeningen

'Ze zijn nog volop bezig met de verbouwingen aan het nieuwe kantoor. Het ruime hoekpand krijgt 5 grote vitrines om het vastgoedaanbod te etaleren. Er zijn 6 parkeerplaatsen voor de deur. En het kantoor zal open zijn van maandag tot zaterdag. Johan Heylen: "In de lente zijn we ook regelmatig op zondag open. Zo spelen we nog flexibeler in op de drukke agenda's van onze klanten."

Explosieve groei

Heylen Vastgoed groeit in recordtempo. In juni 2017 verhuisde het kantoor in Turnhout al naar een groter pand en verdubbelde het Herentalse kantoor in oppervlakte. Als de nieuwe locatie is geopend, klokt de immomakelaar af op 50 medewerkers. Elke vestiging werkt autonoom en heeft een eigen juridische dienst, verhuurdienst, verkoopcel en nieuwbouwcel. (pb)