Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer kijkt al reikhalzend uit naar de voorlaatste schooldag, want op donderdag 28 juni 2018 is het opnieuw zover: Pennenzakkenrock 2018.

"De line up is zo goed als compleet, met nog één knaller van een artiest achter de hand", verklapt Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor Groen- en Recreatiedomeinen. "Met getalenteerde artiesten op een nog groter hoofdpodium, meer dan 50 randanimaties en een heus vliegend podium belooft het weer een (24e!) topeditie te worden."

Tal van artiesten van het hoofdpodium vielen al in de prijzen. We verwelkomen 'Band van het jaar' Ghost Rockers en 'Muziek en tv-ster' Laura Tesoro. Daarnaast staan niemand minder dan de winnaar van Steracteur Sterartiest Michiel De Meyer, Vanechelpoel en de KetnetBand op het programma. En tenslotte de mysterieuze, laatste topper...

Aan het dj-podium van de mainstage kan je je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. DJ Double U, Pat Krimson en de winnaar van de dj-contest 2017 vervolledigen de lijst. DJ Tom La Barraca sluit het feest af en lanceert mee de dj-set van de winnaar van de dj-contest 2018. Pennenzakkenrock blijft daarmee kansen bieden aan jong talent.

Vliegend derde podium

Dit jaar investeert de organisatie in een derde podium. Een echte hoogvlieger en dat mag je letterlijk nemen: de Flying DJ-Booth voor jong dj-talent. De deelnemers van de dj-contest spelen in de voormiddag op 10 meter hoogte voor een uitgelaten menigte op het festivalstrand.

In de namiddag schakelen we het podium in als 2e vliegende attractie voor de Pennenzakkenrockers. Poolparty verzekerd! Inschrijven voor de dj-contest kan via info@pennenzakkenrock.be (van 8 tot 14 jaar).

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
Donderdag 28 juni 2018 van 8 uur tot 16.30 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info en tickets:
www.pennenzakkenrock.be
info@pennenzakkenrock.be
www.facebook.com/Pennenzakkenrock #PZR18