IRIS, of onze Laura Van den Bruel, gaat ons land vertegenwoordigen op het songfestival. In aanloop naar dat programma staat er heel wat op stapel.

IRIS" (De Noorderwijkse Laura Van den Bruel ) zal op 22 en 26 mei België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Bakoe.

Kom samen supporteren en volg het Eurovisiesongfestival op een groot scherm.

DINSDAG 22 MEI HALVE FINALE

Beleef mee deze halve finale in sporthal de Vossenberg op een groot scherm.
IRIS zou het heel tof vinden dat jullie massaal aanwezig zouden zijn om voor haar te supporteren. IRIS zal als 8ste in deze halve finale optreden. Daarna hopelijk naar de finale van 26 mei.

Steun IRIS en het zou leuk zijn dat je de cover van de single WOULD YOU zou afdrukken, op een karton kleven en aan een stokje bevestigen(zie bijlage). Dit zou de beleving van het volgen van IRIS in deze halve finale op een groot scherm extra mooi en sfeervol maken.


ZATERDAG 26 MEI FINALE
Kom samen met gans Noorderwijk supporteren en het Eurovisiesongfestival volgen op groot scherm in de tent aan het Dorpsplein.   Tijdens de vooravond is er een kinderfuif kinderkaraoke en na het einde van de uitzending hebben we nog een muzikale uitzwaai (18 tot 02u en gratis) Hopelijk is IRIS in deze finale maar zou dit niet zijn, dan zullen we haar steunen door aanwezig te zijn. Steun IRIS en het zou leuk zijn dat je de cover van de single WOULD YOU zou afdrukken, op een karton kleven en aan een stokje bevestigen(zie bijlage). Dit zou de beleving van het volgen van IRIS in deze finale op een groot scherm extra mooi en sfeervol maken.

SPORTHAL DE VOSSENBERG HERENTALS
FEESTTENT DORPSPLEIN NOORDERWIJK

Op dinsdag 22 mei, donderdag 24 mei en zaterdag 26 mei zendt één het 57e Eurovisiesongfestival live uit vanuit Azerbeidzjan. Ook MNM, Radio 2 en Ketnet besteden uitgebreid aandacht aan het Eurovisiesongfestival. De eerste special, op dinsdag 22 mei, blikt terug op de voorbereidingen van Iris en kijkt ook vooruit naar de halve finale. In verschillende rubrieken en reportages leren de kijkers Iris beter kennen.

STUDIO EUROSONG MET PETER VAN DE VEIRE
Op zaterdag 26 mei presenteert Peter live vanuit de studio Vrienden Van De Veire een voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. Wil je daar naartoe mail dan voor 11 mei naar laila.willems@vrt.be Spandoeken, flyers, van IRIS om te supporteren mag meegenomen worden.

Album “IRIS SEVENTEEN” verkrijgbaar via Itunes en Free Record Shop1. Safety Net; 2. I Know; 3. Gone (feat. Dean); 4. 17; 5. 24/7; 6. My Lucky Day; 7. Girlfriend; 8. Welcome To My World; 9. Fly Away; 10. Wonderful; 11. Would You