Steven Haest is de nieuwe sportieve eindverantwoordelijke bij SKS Herentals. Steven Haest voetbalde 19 jaar in de provinciale afdelingen: 5 seizoenen bij KFC Excelsior Bouwel, 9 jaar bij VC Herentals (2000-2009, goed voor 239 officiële competitiewedstrijdenen), en tenslotte 5 jaar bij Bevel. Hij wil er volgend seizoen nog een 20e seizoen bij SKS Herentals bijdoen om zo in schoonheid te eindigen na 20 seizoenen in het voetbal in provinciale afdelingen.

Steven Haest werkt sinds kort verder aan de sportieve structuur van SKS Herentals.

Haest heeft zelf een VC-hart maar na gesprekken met de sterke man van SKS Herentals, Gerrit Van Nueten en Patrick Van Looy bleek al snel dat het trio dezelfde ideeën had over de lokale sportieve verankering van SKS Herentals in Herentals.

Gerrit Van Nueten: "Met Steven Haest halen we iemand binnen die zelf heel wat sportieve bagage meebrengt, die de juiste connecties heeft in het voetbalwereldje, en die garant staat voor de sportieve uitbouw van de club."

Er werd de voorbije weken en maanden hard gewerkt en Steven slaagde er in om voor volgende seizoen heel wat sterke spelers naar de Olympiadelaan te halen. Om de carrières van de betrokken spelers bij hun huidige clubs niet in gedrang te brengen gaf hij nog liever geen namen vrij. Of toch één: Herentals Kleppers!.

T1 voor volgend seizoen blijft huidig trainer Werner Holemans