Door de huidige coronamaatregelen kan dit jaar de fysieke stickerverkoop van Rode Kruis Herenthout niet doorgaan. Je zal het RK dus dit jaar niet vinden in de straten van Herenthout. Maar je kan wel naar hen toegaan.

'We geven de moed niet op, daarom hebben we ons een beetje gewapend tegen deze tegenvaller', klinkt het bij het RK.

'Men moet weten dat de stickerverkoop de jaarlijkse grootste bron van inkomsten is voor een plaatselijke afdeling als de onze.

Met deze centen worden de opleidingen van de vrijwilligers bekostigd, materialen aangekocht, onkosten betaald...

De opbrengst van dit jaar gaan we besteden aan de aankoop van een nieuwe ziekenwagen. Daarom organiseren we de verkoop op een totaal andere manier.
Dit jaar krijgen we de medewerking van de Herenthoutse handelaars.

Onze Sticker wordt te koop aangeboden in hun zaak. Je kan de deelnemende zaken herkennen aan de affiche aan de winkel. Ook de scholen van Herenthout doen hun duit in het zakje, via de oudervereniging en de directies krijg je ook hier de kans om een sticker aan te schaffen.

Natuurlijk kan je ook terecht bij onze eigen medewerkers, spreek hen desnoods aan en zij zullen je aan een exemplaar helpen.

Eveneens nieuw dit jaar is dat alle Delhaize zaken hun medewerking geven aan Rode Kruis Vlaanderen. Zij verkopen de prachtige sticker aan de kassa. Ook de AD Delhaize in Herenthout neemt deel aan deze actie.

Lukt één van bovenstaande manieren niet, neem dan een kijkje op:
www.koopdesticker.be/herenthout en bestel een exemplaar.'