U bent hier

Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in Herentals Dompel

Herentals | Internationaal | Neteland
16.06.2020 - 10.56u
Door: Herman Gezelle

Storax B.V., groothandel in bouwspecialiteiten uit het Nederlandse Zwijndrecht, heeft een nieuwe vestiging geopend aan Dompel in Herentals.

De Nederlandse leverancier bestaat in 2020 45 jaar en voorziet bouwprofessionals van een breed assortiment bouwproducten. Dankzij de uitbreiding zijn de producten en diensten van Storax nu ook beschikbaar in België.

Storax ziet een groeiende vraag naar bouwproducten vanuit aannemers en vloerders uit België. Door een vestiging in Herentals België te openen, kan Storax nog beter inspelen op de wensen van de Belgische bouwprofessionals.

De vestiging in Herentals wordt geleid door drie Storax-collega's uit België met veel ervaring in de vloerenbranche. Zij hebben kennis van de lokale markt en beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio.

Danny Brabants, commercieel directeur van Storax België: "Storax staat in Nederland bekend als een betrouwbare leverancier die zich onderscheidt door een klantgerichte benadering, deskundig advies en een hoog serviceniveau. Dit bewerkstelligen wij ook in België."

Het Storax team in België bestaat verder uit technisch directeur Rudy van Meldert en sales manager Geert Spruyt.

Assortiment

De nieuwe vestiging voorziet Belgische aannemers en vloerders van een breed assortiment producten en diensten. Dit bestaat voor de vloerder uit producten als tegeldeksels, tegelprofielen, folies, tegeldragers, bouwplaten, douchegoten, matkaders en lijmen.

Voor de aannemer biedt Storax een breed scala aan producten voor de afbouw, zoals dilatatieprofielen, trapneuzen, plinten, hoekbeschermers, dakluiken en antislip-oplossingen. Storax vertegenwoordigt hierbij marktleiders zoals Schlüter, Gradus en CS France en biedt daarnaast ook eigen private label-producten.

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de organisatie te waarborgen, is Storax VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Bij aankomende audits wordt ook de vestiging in België meegenomen.' (pp- bouwen en wonen)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto