De line up voor Pennenzakkenrock op 23 juni is compleet. Het einde van het schooljaar komt al met rasse schreden dichterbij, wat betekent dat Pennenzakkenrock niet meer veraf is.

Op donderdag 23 juni kunnen enthousiaste leerlingen en leerkrachten volledig uit de bol gaan tijdens de 28e editie van het festival. Met getalenteerde artiesten en dj's op het hoofdpodium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topdag te worden.

Het hoofdpodium mag al bekende toppers ontvangen zoals De KetnetBand en Camille. Maar dat is nog maar het begin van een indrukwekkende lijst. Wie komt er onze harten verwarmen met toffe meezingers en geeft ons een instant goed gevoel? Metejoor!

Een stevige portie dj's mogen ook niet ontbreken op het strand! Ilsen & Verhulst zijn van de partij op 23 juni! Ofwel Kobe en Viktor. Maar deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig.

Samen draaien ze een set vol hits en sfeer. Je kan je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi. Waar is dat feestje? DJ Tom La Barraca en Maude zullen de sfeer erin houden. Loco Kids Disco sluit het feest af. Het volledige programma kan je bekijken op www.pennenzakkenrock.be.

Vrijwillig je mee?

Zin om met jouw vrienden een topdag als vrijwilliger randanimatie te beleven op Pennenzakkenrock? Je zorgt ervoor dat 23.000 kinderen een geweldige dag kunnen beleven op de vele attracties. Registreer je snel via www.pennenzakkenrock.be/crew, inschrijven kan tot en met 13 mei.