Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Strandgebouw De Eekhoorn in De Lilse Bergen zoekt uitbater

Horecazaak De Eekhoorn in De Lilse Bergen is op zoek naar een uitbater. De huidige concessie loopt af op 30 september 2023. Geïnteresseerden hebben tot dinsdag 30 mei om 10 uur de tijd om hun kandidatuur in te sturen.

Het recreatiedomein De Lilse Bergen ontvangt jaarlijks duizenden bezoekers. Ze genieten er van een deugddoende vakantie of van een dagje uit. Er is een grote speeltuin, een minigolf en een viersterrencamping met meer dan 500 plaatsen die het hele jaar door open zijn. Van april tot en met september zijn ook de zwemvijvers open en is de toegang betalend.

Horecazaak De Eekhoorn bevindt zich in een centraal gelegen gebouw vlakbij het strand en de zwemvijver van De Lilse Bergen. De concessie loopt af op 30 september 2023. De Lilse Bergen gaat daarom op zoek naar een uitbater. Ook de huidige concessiehouder is welkom om zijn kandidatuur in te dienen.

Bart Verheyen, directeur De Lilse Bergen: “De huidige uitbater heeft de Eekhoorn nieuw leven in geblazen. Het is een bloeiende zaak geworden. Het hele jaar door komen de bezoekers van het domein en de kampeerders er graag iets drinken of eten. In het weekend en door de week.”

Geïnteresseerden sturen hun kandidatuur

Geïnteresseerden bezorgen een financieel plan, een businessplan met de uitwerking van een concept, inclusief look & feel, en een cv ten laatste op dinsdag 30 mei 2023 om 10u.
Dat kan via mail naar bart.verheyen@lilsebergen.be.

Voor meer info over de inschrijvings- en toekenningsvoorwaarden kunnen geïnteresseerden terecht op www.delilsebergen.be.

Deel dit artikel