Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stroohm Antwerpse UNIZO KMO van het Jaar 2023

UNIZO KMO van het Jaar 2023

Stroohm uit Schelle is verkozen tot Antwerpse KMO van het Jaar 2023 - Imby Pet Food uit Niel wint de titel van Beloftevolle KMO van het Jaar 2023.

UNIZO Provincie Antwerpen ging ook dit jaar opnieuw op zoek naar dé KMO van het Jaar. Zonet werd tijdens een feestelijke avond bij de Jachthoorn Kontich, de winnaar bekend gemaakt.

Bart Massin CEO van Stroohm mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen in opvolging van Thomas Vanderhoydonck, zaakvoerder van Fietsen De Geus.

“We zijn er van overtuigd dat we met Bart Massin een geweldige UNIZO-ambassadeur kunnen afvaardigen voor de nationale titel KMO van het Jaar 2023. Stroohm treedt nu in de nationale arena met de winnaars uit de andere provincies. Op woensdag 29 november wordt de nationale winnaar bekend gemaakt op het UNIZO Topseminar, dus schrijf 29 november maar al op in je agenda!”, besluit Carl Van Dyck.

Voor KMO’s, jonger dan 5 jaar, wordt de Beloftevolle KMO van het Jaar gekozen. Dit jaar is Imby Pet Food tot winnaar uitgeroepen door de jury.

Ze maken duurzame dierenvoeding voor honden en katten. Hiervoor gebruiken ze eiwitten die afkomstig zijn van insecten en plantaardige ingrediënten, wat vlees overbodig maakt.  Dankzij deze samenstelling hebben dieren een veel lager risico op allergieën. Naast België en Nederland zijn ze ook actief in de UK, Duitsland, Dubai, enz."
 

Foto boven vlnr : Nicolas Bartholomeeusen van IMBY Pet Food (Beloftevolle KMO van het Jaar), Bart Massin van Stroohm (KMO van het Jaar), Voorzitter UNIZO Provincie Antwerpen Yves Geboers en Directeur UNIZO Provincie Antwerpen Carl Van Dyck /  foto Mihai Varga.

Unizo Belofte van het Jaar : Imby Pet Food uit Niel

Unizo Belofte van het Jaar : Imby Pet Food uit Niel

Interescautlaan 100 Bus 2.12 , Schelle , België

UNIZO KMO van het Jaar 2023

Deel dit artikel