Buurtwerk Wezel wil domein ‘De Kiosk’ verder inrichten als park. Samen met de buurtbewoners en verenigingen organiseren zij op zondag 24 maart een grootse boomplantactie.

Kom jij ook een handje toesteken tussen 13.30 en 17 uur? We voorzien een gezellig terras met om 15 uur een optreden van Woodbine Light. Heb je thuis een schop of kruiwagen? Breng deze dan zeker mee.
 
Het gemeentebestuur levert het plantgoed voor het bosplantsoen. Deze planten zorgen voor een haag, een buffer tussen de tuinen van omwonenden en het park. Buurtwerk Wezel rekent op jouw hulp voor de aanplanting. Samen gaan we voor 1 200 tot 1 600 nieuwe planten. Je mag zoveel planten als je zelf wil, zolang de voorraad strekt. Ook het fietscrossparcours op het domein wordt heringericht zodat het attractiever oogt. Bij regenweer voorzien we schuiltenten.
 
Programma
·         13.30 uur: onthaal
·         13.30 tot 17 uur: gezellig terras
·         14 uur: aanplanten bosplantsoen: meidoorn, kardinaalmuts, els, hazelaar, lijsterbes, sleedoorn, tamme kastanje en herinrichten fietscrossparcours
·         15 uur: doorlopend optreden Woodbine Light
 
Beheersplan opmaken
Buurtwerk Wezel wil samen met de buurt ook een beheersplan opmaken om vooral tijdens het eerste jaar het jonge groen alle kansen te geven om te groeien.