U bent hier

Studenten Thomas More met Knusbox

Geel | Provincie Antwerpen | Turnhout regio
19.12.2020 - 17.03u
Door: Mark Jaspers

Vrijdag overhandigde een 18 studenten de eerste Knusbox aan het woonzorgcentrum 'T Smeedeshof in Oud-Turnhout. Ze realiseerden de box om mensen in rusthuizen een warm hart onder de riem te steken.

De studenten van Thomas More Kempen (Campus Geel, Vorselaar en Turnhout) hebben het project mogelijk kunnen maken met steun van huisvandeMens.

Wat doet Knus

Knus biedt verrassingsboxen aan voor iedereen die de bewoners van woonzorgcentra gelukkig wil maken ongeacht de connectie met de bewoners. De inhoud van de box is universeel met andere woorden, voor elke bewoner zit er wel iets in. Zo is er gedacht aan bewoners die slechthorend zijn, slechtziend zijn...

Knusbox

De knusbox is een box vol producten speciaal ontworpen voor bewoners van woonzorgcentra. In de toekomst zal Knus diverse boxen produceren met verschillende thema's.

Het thema hangt af van het seizoen of speciale gebeurtenissen. Momenteel is de winterbox een try-out.

Meer info over Knus

Knus is ontstaan door 18 studenten van Thomas More Kempen (Campus Geel, Vorselaar en Turnhout). Ze hebben samen 3 maanden gewerkt om een verrassingsbox te lanceren. Hun doel is om bewoners uit woonzorgcentra een warm hart onder de riem te steken en er voor te zorgen dat ze zich minder eenzaam voelen.

2 studenten zullen dit project verder zetten en worden daarbij opgevolgd door de ICE-Cube, dé community van Thomas More Kempen voor ondernemende studenten. 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto