Ook nog zondag kunnen liefhebbers van het betere fotowerk terecht in feestzaal Den Engel om de resultaten van de fotowerken van de leden van Studio2290 te bewonderen.

"Fotografie is bij de mensen van Studio2290 een passie, het delen van hun foto's een missie", zegt bekend fotograaf Adrie de Kok van Studio2290. Vanuit deze visie heeft een groep van 8 amateurfotografen hun schouders gezet onder een nieuw project in het Kasteeldorp.

Eind 2018 kende Studio2290 zijn geboorte. Ondertussen groeide de club uit tot een groep fotografen van 25 leden die wekelijks enkele uren samenkomen om hun kennis te delen.

Orgelpunt

De toegang is gratis en bezoekers kunnen er het orgelpunt zien van een jaar hard werken. Bij Studio2290 hoopt men dat talrijke bezoekers de weg naar hun eerste tentoonstelling zullen vinden om er van hun creatieve werken te komen genieten.

De exposanten kijken uit naar de opbouwende commentaren van de bezoekers, zodat de volgende edities nog beter kunnen worden. De tentoonstelling is geopend zaterdag tot 21 uur en op zondag van middag tot 18u. Info over Studio 2290 op www.studio2290.be.