Het Olivia Fund organiseerde gisteravond in een uitverkocht Paleis voor Schone Kunsten Brussel haar subliem 20e Galaconcert met enkele top-laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Timothy Chooi en Sylvia Huang, beiden laureaten viool in 2019, de engelenstemmen van Les Pastoureaux Childrens Choir, en het Nationaal Orkest van België onder leiding van dirigent Christian Reif, brachten een uitzonderlijk hoogstaand concert.

Tijdens deze feestelijke editie mocht het gerennomeerde Olivia Fund ook Minister van Staat Herman De Croo, Vice-premier Minister Koen Geens, Prof.  Mark Waer, Ere-Rector van de KUL, en een pak BV's verwelkomen.

Voorzitter Ilse De Reze : 'Dank u allemaal voor jullie jarenlange inzet en sympathie voor het Olivia Fund'

Voorzitter Ilse De Reze, mama van Olivia : 'Ik dank van harte onze massa sympathisanten, en alle aanwezigen op ons uitverkocht 20e Galaconcert.  Het Olivia Fund wil ook na 20 jaar, een brug blijven slaan tussen vernieuwend kankeronderzoek en patiënten, met extra aandacht voor zieke kinderen. 

Dat doen we door wetenschappers te steunen die zich met passie verdiepen in nieuw onderzoek naar behandelingen tegen kanker. We kiezen projecten waarvoor weinig commerciële belangstelling bestaat, maar die voor patiënten – en vooral voor kinderen – een groot verschil kunnen betekenen.'

Foto's : Xavier Janssens Photography © / Nnieuws / redactie Guy Verellen.