Donderdagavond organiseerde De Voeght Consulting voor het 7e jaar op rij een succesvol seminarie in het Aldhem Best Western hotel Grobbendonk. Zo'n 150 belangstellenden kwamen luisteren naar de Australische professor Jamie Anderson over 'Collectief creatief zijn'.

'Vorig jaar had ik het over het aanboren van de individuele creativiteit,' aldus professor Anderson. 'In aansluiting daarop gaan we vanavond na hoe we creativiteit kunnen stimuleren samen met alle stakeholders en, in de privésfeer, met het héle gezin.'  Hij  pakte de hele zaal in met heel wat leuke interactieve opdrachten en tests.

Anderson is uitgeroepen door de Financial Times in 2011 tot 'Management guru van het jaar' en tevens auteur van het boek 'The fine art of success'. Tot zijn cliënteel behoren o.a. Ericsson, Deutsche Bank, KPMG, Microsoft. Hij geeft adviezen en lezingen wereldwijd.

Ook 'tv-sterren Harry & Olga' kwamen luisteren naar wat succesvol ondernemen inhoudt.

De Voeght Consulting organiseerde dit boeiend seminarie in samenwerking met Xerius en verzekeringen Peter Bruynseels Wiekevorst. In februari 2017 kan je een nieuw seminarie met Jamie Anderson volgen.

Op de foto's o.a. de Australische professor Jamie Anderson, zaakvoerder Luc De Voeght en Harry & Olga / foto's Guy Verellen / NNieuws.