Donderdagavond organiseerde De Voeght Consulting voor het 6e jaar op rij een succesvol seminarie in het Aldhem Best Western hotel Grobbendonk. Zo'n 250 belangstellenden kwamen luisteren naar de Australische professor Jamie Anderson over 'innovatie en creativiteit'.

De professor leerde de toehoorders op zijn eigen, onderhoudende manier, terug hun spontane individuele creativiteit aan te boren : 'Het probleem is niet ondernemer worden, wel als ondernemer groeien. Moed en volharding zijn daarbij belangrijk. Denken over hoe te denken.'    De professor pakte de hele zaal in met heel wat leuke interactieve opdrachten en tests.


Anderson is uitgeroepen door de Financial Times in 2011 tot 'Management guru van het jaar' en tevens auteur van het boek 'The fine art of success'. Tot zijn cliënteel behoren o.a. Ericsson, Deutsche Bank, KPMG, Microsoft. Hij geeft adviezen en lezingen wereldwijd.


Tijdens het eerste deel bracht account manager Jo Buts van Xerius een kort onderhoudend gedeelte over de veranderingen in de sociale bijdragen voor zelfstandigen en de nieuwe berekeningen sinds begin dit jaar. Een onderwerp dat elke ondernemer aanbelangt, zowel de zelfstandige in bijberoep of als bedrijfsleider.

Ook tv-sterren Harry & Olga kwamen luisteren naar wat succesvol ondernemen inhoudt.

Op de foto's o.a. de Australische professor Jamie Anderson, zaakvoerder Luc De Voeght en Harry & Olga / foto's Guy Verellen / NNieuws.