U bent hier

Succesvolle Doe-dag voor Campus De Vesten

Herentals
11.03.2020 - 22.25u
Door: Mark Jaspers

Jaarlijks organiseert Campus De Vesten een 'Doe-dag' voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar lager onderwijs. 's Avonds worden de ouders en leerlingen uitgenodigd voor een kennismaking met onze school.

Binnenkort zetten deze leerlingen een belangrijke stap naar het secundair onderwijs. Via de organisatie van de DOE-DAG en het infomoment willen we hen zo goed mogelijk begeleiden om de juiste schoolloopbaankeuze te maken.

'Op 10 maart tijdens de DOE-DAG snoven de leerlingen het lager onderwijs de sfeer op, op onze campus. Vanuit de eigen interesses en talenten kozen de leerlingen uit verschillende workshops.

De mogelijkheden op onze school werden op een actieve en zelfontdekkend manier voorgesteld. De leerlingen hebben volop kunnen proeven van het secundair onderwijs op Campus De Vesten.

Omdat we SAMEN leren belangrijk vinden op onze school hadden onze eigen leerlingen een belangrijke rol bij de organisatie en uitvoering van de workshops. 's Avonds hebben we talrijk geïnteresseerde en enthousiast ouders en leerlingen ontvangen op de actieve infobeurs en het infomoment.

Leerlingen, leerkrachten, leerlingbegeleiding, secretariaatsmedewerkers en directie stonden klaar om iedereen van harte welkom te heten en op een actieve manier te informeren over de visie, sfeer en aanpak van onze school.

Elke dag werken we SAMEN aan de pedagogische kwaliteit en visie van onze school. We merken dat dit zeker wordt opgepikt door ouders en leerlingen die hun vertrouwen in onze school uitspreken.

Het stijgende aantal inschrijven is hiervan ook het bewijs, sommige richtingen zijn nu al volzet zoals Cognosco (projectmatig, zelfsturend leren) zijn al volzet. We overwegen een tweede klas bij een voldoende aantal inschrijvingen.

Ouders en leerlingen die interesse hebben om kennis te maken met onze school nodigen we uit op 10 mei vanaf 10.00 uur op onze Opencampusdag en kunnen alvast een kijkje nemen op onze website www.campusdevesten.be.'

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 09.07.2020 - 07.21u

De Lijn bestelt opnieuw 70 hybride bussen

 De Lijn bestelt opnieuw 70 hybride bussen
Vlaanderen 08.07.2020 - 17.29u

Voorzichtig herstel van Antwerpse arbeidsmarkt

Kempen regio | Provincie Antwerpen 08.07.2020 - 17.28u

Wolf Billy is weg? En komt bijna zeker niet meer terug?

Wolf Billy is weg?  En komt bijna zeker niet meer terug?
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 08.07.2020 - 15.36u

Kleurcodes bepalen voor welke reizigers coronatest en quarantaine verplicht worden

 Kleurcodes bepalen voor welke reizigers coronatest en quarantaine verplicht worden
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 08.07.2020 - 14.45u

'Nieuwe aftrapuren JPL betekenen de dood voor het amateurvoetbal'

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 08.07.2020 - 12.20u

'De leukste zomer beleef je in het Rivierenhof'

'De leukste zomer beleef je in het Rivierenhof'
Provincie Antwerpen 08.07.2020 - 11.41u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto