U bent hier

Succesvolle heropstart voor Sportoase

Heist op den Berg | Kempen regio | Vlaanderen
15.07.2020 - 18.13u
Door: Lex Verellen

Begin deze maand was het eindelijk zo ver, op 1 juli mochten alle 16 multi-sportcomplexen van Sportoase opnieuw de deuren openen.Ondertussen zijn we 15 dagen verder en mogen we opgelucht besluiten dat we zeer goed gestart zijn.

Sportoase zet namelijk echt alles in om ervoor te zorgen dat al haar bezoekers in een vertrouwde, veilige en gezonde omgeving terecht kunnen voor hun favoriete activiteit.
Zo mochten we sinds de heropening al bijna 100.000 tevreden sportende bezoekers ontvangen.

Een mooi aantal maar Sportoase heeft heel wat ruimte en dus heel wat capaciteit zodat iedereen in alle veiligheid en comfort kan genieten van zijn of haar zwem, fitness of groepslessenbeurt.

Reserveren voor het zwembad is niet verplicht maar we houden ons wel zeer strikt aan de opgelegde capaciteit, zodat een veilige afstand steeds gewaarborgd wordt.
Wil je 100% zeker zijn van een plekje in het zwembad, de fitness of groepslessen dan kan er steeds online of telefonisch gereserveerd worden.

We hebben deze succesvolle heropstart ondermeerte danken aan:
• Het gezonde verstandvan onze bezoekers en medewerkers in de eerste plaats
• De goede opvolging van alle veiligheidsmaatregelen
• De implementatie van enkele extra maatregelen.

o Zo werd elke Sportoasevestiging net voor opening grondig gereinigd door een gespecialiseerde firma, RENTOKIL, waardoor elk hoekje, elk handvat en elke kleedkamer helemaal professioneel onder handen werd genomen.

o Aan elke inkomstaat een temperatuurscanner.

o Markeringen op de vloer tonen de route doorheen het gebouw en geven een Healthy distance aan.

o Doorheen het gehele gebouw zijn dispensers en ontsmettende handgel voorzien.

o In elke fitnessruimte staan onze toestellen op voldoende afstand van elkaar en zijn er zelfs transparante schermen aangebracht tussen de cardiotoestellen.

o In elke groepslessenzaal zijn "persoonlijke vakken" gecreëerd zodat ook hier 1,5 afstand gegarandeerd is.

Maar kwaliteit en hygiëne is bij Sportoase geen loze belofte, daarom is deze week in elke vestiging een luchtkwaliteitsmeting uitgevoerd.

Deze meting bevestigt zonder uitzondering de goede en zeer gezonde luchtkwaliteit in alle ruimtes van onze gebouwen. We verversen deze namelijk aan een zeer hoog debiet met 100% verse buitenlucht.

Het is duidelijk, Sportoase is meer dan tevreden en houdt de vinger aan de pols zodat de veiligheid en het vertrouwen in Sportoase te allen tijde gewaarborgd wordt.

Het doet ons dan ook enorm veel plezier te zien dat we enkel maar lovende reactie krijgen van bezoekers, zowel gezinnen, individuele sporters, kinderen als senioren en dat ze stuk voor stuk de genomen maatregelen en afspraken ervaren als een steun naar veilig, comfortabel en gezond sporten.

We zetten graag enkele reacties op een rijtje

"Fijn om terug in Sportoase te komen zwemmen. Duidelijke richtlijnen, voldoende ruimte om afstand te bewaren. Nette kleedkamers. Zwemmen kan op reservatie en zorgt voor een veilig gevoel. Alle medewerkers zijn steeds even vriendelijk, je voelt de glimlach achter elk mondmasker."

"Werken aan een fit en gezond lichaam, ik denk dat het nooit zo belangrijk geweest als nu. Ik ben enorm gemotiveerd dankzij de fantastische coaches, en ben er zeker van dat ik mijn doel ( -10kg) zal behalen"

"Ik ben als 60+'er heel blij dat ik vanaf nu elke week terug naar de les Aquafit kan komen. Het is bij Sportoase heel schoon, de temperatuurscanner aan de inkom geeft me vertrouwen en bovendien houdt sporten me jong en ik geniet van het sociale contact"

"Joepie! Keileuk dat ik terug kan komen zwemmen met mijn mama en papa, bijna zo leuk als op vakantiegaan"

Tot op Vandaag hebben bijna 100.000 bezoekers enthousiast gesport, genoten en ontspannen op een veilige en gezonde manier.Werken aan een betere gezondheid,

Een leuke gezinsuitstap of baantjes trekken? Het kan allemaal deze zomer, er is nog voldoende plaats en ruimte voor iedereen!

Allen dus op STAYCATION bij Sportoase.

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

“Bakens van Licht” - Troostplekken aan kerken en kapellen in Meerhout-Laakdal

Kempen regio | Laakdal regio | Neteland 23.10.2021 - 07.55u

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland
Kempen regio | Neteland 22.10.2021 - 16.52u

Vanaf nu boekenruilkasten in 7 stations in provincie Antwerpen

Vanaf nu boekenruilkasten in 7 stations in provincie Antwerpen
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 22.10.2021 - 15.15u

Infomarkt: veilig fietsen tussen Herentals en Turnhout via autoluwe fietsroute

Infomarkt: veilig fietsen tussen Herentals en Turnhout via autoluwe fietsroute
Herentals | Lille | Neteland | Turnhout regio 22.10.2021 - 08.05u

Nieuwe Ring voor Retie : plannen

Kempen regio | Vlaanderen 21.10.2021 - 22.39u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto