Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succesvolle Trefquiz Beweging.net schenkt €1.300 aan Geelse goede doelen

Winnaars Trefquiz Geel

Na 3 jaar van afwezigheid zat vrijdagavond het parochiecentrum van Geel Sint-Amands weer goed vol met quizliefhebbers die speelden voor de Geelse goede doelen.

"Ze probeerden niet alleen de juiste antwoorden te vinden op de gestelde vragen maar zij hoopten ook om wat centen te vergaren uit de prijzenpot van €1.300 voor hun zelf gekozen goed doel", zegt Rik Waer.   "Een vrijwilligersploeg van  Beweging.net zette een sterke organisatie neer.

Na 120 vragen waren het de quizzers van de Brugpartij die zich winnaar mocht noemen van de Trefquiz 2023. Ze schonken de voorziene €250 aan het Lokaal Opvangintiatief voor minderjarige asielzoekers. Na hen konden, via loting, nog zeven andere teams elk €150 doneren aan een goed doel. Zo mogen Planeet Goudgeel (kinderziekenhuis), Al-Arm, Mensen in Nood (x 2), ’t Passt , LOI, en het Kinderkankerfonds ‘De Kleine Prins‘ over enkele dagen wat euro’s verwachten.

Zin om ook eens deel te nemen aan deze quiz voor het goede doel ? Noteer dan vrijdag 27 december 2024 in je agenda."  Info bij rob.kuypers@telenet.be

Winnaars Trefquiz Geel

Deel dit artikel