U bent hier

Succesvolle Wielertour door Vlaanderen voor Olivia Fund : 12 toffe teams, 70 deelnemers

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
25.08.2018 - 18.22u
Door: Herman Gezelle

Zaterdagnamiddag arriveerden aan Hotel Karmel in Herentals de 12 teams van de 'Wielertour door Vlaanderen'. 'Van 21 tot 25/8 reden we door heel Vlaanderen : van de Kempen, doorkruisten we Oost en West-Vlaanderen, en vervolgens langs de Vlaamse Ardennen.  Vanuit Diegem fietsten we langs het Hageland door het groene Limburg om terug te keren naar de Kempen', zegt Peter Stockx van de Wielertour 'Delisport'.

'Alles is heel vlot verlopen. Het ging om een vierdaagse Wielertour voor het goede doel van 2018. Dit jaar werd er gekozen voor het "Olivia Fund", als goede doel. Het Olivia Fund zamelt geld in om een brug te slaan tussen vernieuwend kinderkankeronderzoek en patiënten. Het fonds steunt vooral veelbelovende projecten waarvoor weinig commerciële interesse bestaat, maar die wél een groot verschil kunnen maken voor patiënten.

Alle projecten worden van dichtbij gevolgd, met focus op dit einddoel: een concrete behandeling die écht betere kansen op genezing biedt.

De 70 deelnemers werden bijgestaan door een gans team van verzorgers, mekaniekers, dokters.  Tevens stonden motards en volgwagens in voor de veiligheid,' besluit een blije Peter Stock.

Deelnemende teams

1. Team Maes Installatiebedrijf / Verelst woningbouw

2. Team Two4one

3. Team Heylen Vastgoed

4. Team Agora Culinair

5. Team Mundial Décor / I & S Tuinen

6. Team Peeters Waldan

7. Team H.Estate / Molenwater groep

8. Team Herva / Innotec

9. Team Eurotrak / Benijts-Somers

10. Team Deca

11. Team Heylen groep

12. Team Concrete House.

Foto's en tekst Peter Verstraeten / Nnieuws - foto's bij de aankomst zaterdagnamiddag 25/8 van de 12 teams aan Hotel Karmel Herentals.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto