Bokser Sugar Jackson komt op 8 december naar zaal Lux in Herenthout. Jackson komt er training geven voor de Boksingclub Herenthout. Iedereen is welkom.

Jackson Osei Bonsu is de bekende Belgische profbokser in het weltergewicht.

Hij kende zichzelf de naam "Sugar" Jackson toe, een verwijzing naar Sugar Ray Robinson. In 1997 vertrok hij naar zijn vader die toen al in België woonde. Daar kwam hij terecht in Antwerpen, bij de Antwerpse Boksschool. Hij werd er 8 jaar opgeleid door Jerry Colman.  Onderweg naar het Europese titelgevecht veranderde Sugar Jackson van club wegens financiële redenen.   Na 8 jaar vertrok Sugar Jackson richting Izegem en werd hij er getraind door Renald De Vulder.

"Sugar" Jackson staat bekend om zijn keiharde puncher, dat zijn grootste troef is naast zijn enorm doorzettingsvermogen. 

Hij veroverde in februari 2005 de IBC-wereldtitel in Sint-Petersburg door een overwinning in de vijfde ronde tegen Krvilapov met een knock-out (KO).

Op 25 februari 2007 veroverde hij de EBU-welterweighttitel in Parijs tegen Nordin Mouchi met een KO in de 8e ronde. Hij verdedigde later met succes zijn titel in de Lotto Arena te Antwerpen tegen Cristian De Martines met een KO in de laatste ronde. Op 27 februari 2007 verdedigde hij zijn EBU-titel nogmaals met succes in een rematch tegen Nordin Mouchi door hem KO te slaan in de 3e ronde.

Bokser Sugar Jackson vrijdag 8 december om 19.30u in zaal Lux Herenthout.