U bent hier

Suggesties en voorstellen van inwoners welkom op workshop ‘Mol wordt Betergem’

Mol
16.08.2018 - 13.22u
Door: Mark Jaspers

Elke Mollenaar is op zondag 2 september welkom op de workshop 'Mol wordt Betergem'. Betergem doet beroep op de ideeën en suggesties die inwoners, ondernemers, verenigingen,... hebben op vlak van wonen, werken, cultuur, geld, voeding,... De workshop vindt plaats van 10 tot 13 uur in Zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Doe mee met #betergem!

'Betergem 2038' is een workshop waarbij deelnemers met de nodige humor geprojecteerd worden naar het jaar 2038, in de stad Betergem. Ze nemen er deel aan een volksvergadering. Als lid van een burgercommissie neem je samen beslissingen over de aanpak van uitdagingen waar Betergem voor staat in 2038 op vlak van wonen, werken, cultuur, geld, voeding,...

Suggesties en voorstellen

Je kan al je suggesties en voorstellen voor 'Betergem 2038' meegeven door deel te nemen aan de workshop of door je leuke toekomstgerichte ideeën op sociale media te kenmerken met #Betergem.

De workshop wordt georganiseerd door Transitie Mol en Balen,het gemeentebestuur, Vlaanderen Circulair en Transitie Netwerk Middenveld.

Meer info + inschrijven : info@transitiemolenbalen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto