Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Summerbark “Het pretpark voor baasje en viervoeter” op 4/6 Gierle

Summerbarks

5 studenten Event- en Projectmanagement van de Karel de Grote Hogeschool organiseren een uniek belevingsevenement met wedstrijden, wandelingen, kraampjes, … voor viervoeters en hun baasjes.

Summerbark vindt plaats op zondag 4 juni in het prachtig natuurgebied Poeyelheide in Gierle, en dit in samenwerking met de zomerse Bar Basil.

'Summerbark biedt een reeks activiteiten voor baasjes en viervoeters, waaronder een hondenpretpark met een agility en hoopers parcours', zegt Eef Van Sant, organisatie.

'Is jouw viervoeter klein of nog een pup? Geen zorgen! Ook voor de kleine viervoeters heeft Summerbark iets leuks voorzien, namelijk DIY puzzels en spelgerichte training. Daarnaast organiseren zij ook een uitdagende speurtocht en een hondenmarkt met enkele gezellige kraampjes.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de speurtocht wandel je met een frisse neus door de Kempische bossen. Deze activiteit daagt viervoeter én baasje uit om o.a. speurvaardigheden te testen. De vijf beste speurneuzen vallen in de prijzen.

Op de hondenmarkt kan je de nieuwste trends en producten vinden voor viervoeters. Kies je voor een artisanale halsband (Handmade by Astrid), hondenvoer (hupple), hondengebakjes en photobooth (Hondenbar on Tour) en nog zoveel meer.

Het hondenpretpark tot slot is perfect voor honden die graag een beetje avontuur en uitdaging willen door middel van agility, hoopers, gedrag workshops rond gedragsproblemen (Central Bark) en zoveel meer.

Dierenasiel Gent

De crew van Summerbark vindt het belangrijk om awareness te creëren rond asielhonden en hen op hun manier te steunen. Daarom werken ze samen met het dierenasiel in Gent om samen de zoektocht naar een warme thuis te bevorderen. En ook jij kan een steentje bijdragen.

Summerbark plaatst op hun event een donatiebox om een extraatje in te zamelen en zo een verschil te maken.

Bar Basil

Bar Basil zorgt voor jou en je viervoeter met frisse cocktails, mocktails & dogtails en nog zoveel meer. Kom je graag zonder viervoeter een kijkje nemen? Uiteraard mag dat ook, iedereen is welkom in de zomerbar.

Kom je wél met jouw viervoeter? Dan betaal je 9 euro inkom per viervoeter en krijg je een gratis doggybag (1 per hond, t.w.v. €20) erbij.

Wil jij mee genieten van deze eerste editie van Summerbark? Info en tickets verkrijgbaar op www.summerbark.be

Poeyelheide, Gierle, België

Summerbarks

Deel dit artikel