Nog snel op zoek naar een mooi boeketje om je geliefde te verrassen op Valentijn? Een bezoek aan een bloemenwinkel is niet langer een must. Bij zonnecenter Sunnytimes in Mol haal je gewoon een leuk bloemstukje uit de automaat. Een primeur voor de Kempen!

24 uur op 24

"De dag van vandaag leiden we een steeds drukker leven. Vaak ontbreekt zelfs de tijd om boodschappen te doen", vertelt Guy Hoegaerts, zaakvoerder van Sunnytimes. "Bij Sunnytimes willen we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn voor onze klanten. Een drank, snoep- en broodautomaat tref je al aan op diverse plaatsen, maar een bloemenautomaat bestond nog nergens in de Kempen. Vandaar dat we het idee kregen om dergelijke automaat te plaatsen. Want geef toe, niemand wil toch met lege handen aankomen op een housewarming of etentje op zondag, wanneer bijna alle winkels gesloten zijn?"

Ruime keuze

In onze automaat vind je bloemen in diverse prijsklassen en stijlen. Of je nu een mooi, goedkoop boeketje van 10 euro uit de automaat wil halen of een cava bloemstuk van zo'n 50 euro, alles kan. Je kiest je boeket, steekt geld in de automaat en met één druk op de knop tover je een bloemstukje uit de automaat. Kan het nog eenvoudiger", besluit Guy Hoegaerts.

Over SunnyTimes

Zonnecenter Sunnytimes - voordien Dienstencheques Ateljee en Zonnecentrum Zonateljee - werd in 2014 overgenomen, doordat de vorige eigenaars op pensioen gingen. Bij Sunnytimes/Het Poetspaleis in Mol kan je terecht voor zonnebanksessies, zonneproducten, en huishoud- en strijkhulp.

Adres: Molderdijk 113, 2400 Mol
Meer informatie: www.sunnytimes.be - info@sunnytimes.be - 0496 51 47 08