Sunset Festival vindt dit weekend plaats op 28 + 29 augustus en op 4 + 5 september @Lilse Bergen.

Op de evenementenweide van het prachtige recreatiedomein De Lilse Bergen in Gierle. 

Vier podia

Sunset verwacht per dag max. 7.500 danceliefhebbers. Gespreid over 2 weekends verwelkomt De Lilse Bergen ruim 25.000 festivalfans.  Tickets HIER.

Het recreatiestrand maakt geen onderdeel uit van Sunset Festival. Wie met z'n voetjes in het witte zand wil dansen zal nog een jaartje moeten wachten op Sunrise Festival, maar ze beloven je dat het festivalterrein er ook zonder strand fantastisch mooi zal uitzien.

HOE OUD MOET IK ZIJN?
De minimumleeftijd voor Sunset Festival - The Party, Hard en Friends Edition is 16 jaar, voor Sunset Festival - The Classics Edition 18 jaar. Er kan aan de entree gevraagd worden of je dit ook kan aantonen.

WAT ZEG JE? COVID SAFE TICKET?

COVID SAFE TICKET
Maandag 19 juli heeft het Overlegcomité beslist dat vanaf 13 augustus (grote) festivals kunnen doorgaan zonder mondmaskerplicht en zonder social distancing en daar zijn wij natuurlijk zeer blij om!

Er is echter wel een belangrijke voorwaarde, namelijk dat alle bezoekers (alsook de medewerkers en artiesten) een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten scannen voor ze het festivalterrein betreden.

Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je download op je smartphone.

Meer info over het Covid Safe Ticket? Klik hier of bel CovidSafe-BE via 078 78 78 50.

Voor alle overige vragen omtrent corona contacteer je het algemeen informatienummer van de FOD Volksgezondheid via 0800 14 689.

Ook is het mogelijk om je QR-code af te printen, het allerbelangrijkste is dan wel een geldige legitimatie.

Jij kan maximaal meefeesten op Sunset wanneer je voldoet aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden:

- je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je via jouw QR-code in de CovidSafeBE-app bewijst dat je op de dag van het festival al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19 (een test is dan niet nodig)

- je bezit een negatief PCR-testcertificaat dat gekoppeld is aan jouw QR-code in de CovidSafeBE-app (opgelet: deze is slechts 48 uur geldig vanaf het moment van afname!)

- je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat dat gekoppeld is aan jouw QR-code in de CovidSafeBE-app (opgelet: deze is slechts 24 uur geldig vanaf het moment van afname!)

Sunset biedt een beperkt aantal antigeen(snel)tests aan op 5 minuten van het festival. Reserveer hier je tijdslot!

- je bezit een herstelcertificaat (opgelet: maximaal 6 maanden oud) die via jouw QR-code in de CovidSafeBE-app aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.