U bent hier

Supporter samen voor Rode Duivels tijdens WK voetbal

Mol
14.06.2018 - 14.00u
Door: Mark Jaspers

Op 18 juni is het zover. De Rode Duivels spelen hun eerste match in Sotsji tegen Panama. In Mol zorgen Theaterzaal Ootello, Café 't Gezelschap, sportcafé De Finale, café La Cuenta en het lokaal dienstencentrum in Ten Hove voor 'Een duivels WK in #MooiMol'. Met een groot scherm, frisse drankjes, lekker eten,... beleef je het voetbal vanop de eerste rij.

Naast een groot scherm geniet je in Theaterzaal Ootello, Café 't Gezelschap en sportcafé De Finale van zomerse cocktails, lekker eten, frisse drankjes,... allemaal ondergedompeld in een Duivels sfeertje. Op www.gemeentemol.be/WKvoetbal ontdek je in detail welke extra's je krijgt als je op een van deze plaatsen supportert voor onze voetbalhelden.

Een duivels WK in #MooiMol

Voetbal is een volksfeest. We zijn er dan ook van overtuigd dat talrijke verenigingen, organisaties, handelszaken en cafés in onze gemeente toffe initiatieven organiseren om samen met clubgenoten, vrienden, families, buren,... te supporteren voor onze Rode Duivels.

Met de campagne 'Een duivels WK in #MooiMol' zetten we de individuele initiatieven in de kijker. De enige voorwaarde om te profiteren van deze gratis promotie is dat alle geïnteresseerden en supporters, al dan niet betalend, welkom zijn.

Meld jouw initiatief aan
Via het e-formulier 'www.gemeentemol.be > e-loket > activiteit melden' laat je weten wat je organiseert tijdens het WK. Het gemeentebestuur bundelt alle initiatieven en maakt deze met een mooie campagne kenbaar aan alle geïnteresseerden.

Ter info vind je hier informatie over de regels waar je volgens FIFA aan moet voldoen om het WK op groot scherm uit te zenden.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto